O nama

Resavski radio

Zanimljivi, veseli, šarmantni, duhoviti i neodoljivo pozitivni prijatelj iz komšiluka koji se poštuje i kome se veruje.

Prijem

Resavci koje žele dobre informacije, šaljive i korisne teme, kao i dobru muziku za lepši dan, neka svoj radio nameste na 88,0 MHz. Dostupni smo i širom celog sveta putem interneta, kako preko našeg veb-sajta, tako i preko brojnih internet portala i aplikacija.

Muzika

Na Resavskom radiju možete uživati u dobroj narodnoj muzici. Dajemo prednost kvalitetnim pevačima i pravim, proverenim hitovima, ali pružamo šansu i svim novitetima koji zaslužuju vašu i našu pažnju.

Voditelji

Petočlana ekipa zadužena je za kvalitetnu realizaciju programa, dobar izbor muzike i prenos pozitivnih vibracija do vaših zvučnika. Svakog jutra od sedam časova do 1 posle ponoći.

Placeholder

Jelena

Zečević


Žena zmaj! Duhovita, kreativna i pomalo otkačena. Pored nje nam nikada nije dosadno, a neće biti ni vama! Iza sebe ima 2 decenije rada na radiju i televiziji.Placeholder

Ivan

Cvetković


Pravi radijski profesionalac. Brz, dinamičan i uvek pozitivan. Glas koji pravi razliku! Zaštitni znak mnogih radio stanica već godinama u nazad. I dalje ovaj posao obavlja sa istom energijom.Placeholder

Suzana

Marković


Nije joj se svideo posao u zdravstvu, jer je shvatila da je ljude lakše i bolje lečiti muzikom. Prijatna, opuštena i nasmejana. Osoba koju bi svako poželeo za prijatelja.


Placeholder

Miloš

Najdanović


Momak koji obožava radio, muziku i dobar provod. Uvek aktuelan i uvek zanimljiv. Prodrmaće vas pozitivnom energijom i izborom muzike.Placeholder

Ivona

Ljubisavljević


Svoje prve voditeljske korake upravo pravi na Resavskom radiju, ali sa neverovatnom lakoćom zvuči kao neko ko se rodio pred mikrofonom. Prijatan i vedar glas koji donosi osmeh na lice.